Mercedes spune ca face suta in doar 4.7 secunde. Ce arata insa masuratorile

Mercedes spune ca face suta in doar 4.7 secunde. Ce arata insa masuratorile
  • Mercedes ofera pentru prima oara un A35 AMG
  • Versiunea in cauza dispune de un motor 2.0 turbo
  • Sistemul de tractiune integrala e standard
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota un motor 2.0 turbo de 306 cai putere si ofera in standard un sistem de tractiune integrala.

In teorie, noul A35 AMG ar trebui sa ocupe in loc fruntas intr-un top al celor mai rapide automobile - de clasa compacta ori ba, ale momentului.

Lucru confirmat de Mercedes, care sustine ca rivalul modelelor Audi S3 si Volkswagen Golf R atinge suta in aproximativ 4.7 secunde.

Cat de rapid este insa in lumea reala hot-hatch-ul cu motor 2.0 turbo de 306 cai putere si sistem de tractiune integrala in dotarea standard?

Masuratorile au confirmat spusele germanilor de la Mercedes - noul A35 AMG este atat de rapid pe cat se spune: face suta in 4.7 secunde.

Acum, daca tot am vazut cum se descurca in materie de performanta rivalul modelelor Audi S3 si Volkswagen Golf R, sa vedem si cat costa.

Pe piata din Romania, hot-hatch-ul cu motor 2.0 turbo de 306 cai putere si sistem de tractiune integrala in dotarea standard pleaca de la 47.838 euro.

In pretul de baza mai sunt incluse si o cutie automata cu sapte rapoarte, un set de jante pe 18 inch sau tapiterie din piele Artico si microfibra.

Luminile de zi cu tehnologie LED, climatizare automata THERMATIC ori tempomatul sunt, de asemenea, oferite fara costuri suplimentare.

Cat despre echipamentele optionale, noul Mercedes A35 AMG propune chiar si trapa panoramica sau sistem audio marca Burmester.

Distribuie pe Facebook
mai multe