Noua generatie arata ca un OZN. "Prin comparatie, masinile germane o sa ti se para plictisitoare"

Noua generatie arata ca un OZN. "Prin comparatie, masinile germane o sa ti se para plictisitoare"
  • Prima generatie a modelului Lexus UX a debutat anul trecut
  • In Romania, preturile pornesc de la putin peste 35.400 de euro
  • Clientii vor avea la dispozitie trei versiuni de motorizare
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile pornesc de la putin peste 35.400 de euro, iar clientii au la dispozitie trei versiuni diferite dintre care sa aleaga.

Anuntata in primavara anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International organizat la Geneva in luna martie, prima generatie a modelului Lexus UX a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu design-ul sau.

Proiectata pentru a concura impotriva unor crossovere precum Audi Q3, BMW X1 / X2 si Mercedes GLA, masina companiei japoneze reprezinta probabil cea mai SF optiune a segmentului din care mai face parte si Volvo XC40.

Complet atipica este si oferta in materie de motorizari, din cadrul careia lipsesc unitatile turbodiesel - inlocuite, in stilul caracteristic diviziei de lux a marcii Toyota, cu sisteme alternative de propulsie, de tip hibrid.

Disponibila la vanzare, cel putin pe piata din Romania, la preturi incepand de la 35.453 de euro, prima generatie a modelului Lexus UX ofera in configuratia de baza un benzinar aspirat de doi litri si 171 CP, cuplat la o cutie CVT.

O unitate aspirata de doi litri regasim si sub capota versiunii hibrid, aceasta plusand insa cu un motor electric pentru o putere maxima de aproximativ 184 de cai, potrivit primelor informatii oficiale publice.

Daca mai era nevoie de precizat, fisa tehnica a masinii japoneze este completata fie de un sistem de tractiune fata, fie de un sistem de tractiune integrala - pe care oficialii diviziei de lux a marcii Toyota l-au denumit E-Four.

In ceea ce priveste modul in care se conduce prima generatie a modelului Lexus UX, dar si ce sanse are aceasta impotriva lui Audi Q3, BMW X1 / X2 si Mercedes GLA, aflam din urmatorul material video:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2019