Noua masina de la Audi face BMW Seria 5 si Mercedes E-Class sa tremure. VIDEO

Noua masina de la Audi face BMW Seria 5 si Mercedes E-Class sa tremure. VIDEO
  • Un nou Audi A6 a fost lansat la sfarsitul lui februarie
  • Masina germana impresioneaza prin tehnologiile din dotare
  • Clientii vor avea de ales intre doua unitati V6 turbo
Distribuie pe Facebook

Anuntata la mijlocul lunii februarie, cea de-a cincea generatie a modelului A6 mizeaza pe tehnologia de ultima ora in competitia cu adversarii din Munchen, respectiv Stuttgart.

BMW Seria 5 si Mercedes E-Class au o noua provocare de infruntat. Este vorba despre cea de-a cincea generatie a modelului A6, anuntata de Audi inca de la sfarsitul lunii februarie.

Disponibila la vanzare in doua variante diferite de motorizare, masina companiei din Ingolstadt ofera 340 CP in versiunea de top. Cutia automata si tractiunea integrala sunt standard.

Nu neaparat partea tehnica este insa atractia principala a noului Audi A6. Cea de-a cincea generatie a modelului care concureaza cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Class impresioneaza mai degraba...

... prin tehnologiile din dotare. Altfel spus, masina companiei din Ingolstadt se poate lauda cu faruri HD Matrix LED, instrumente de bord digitale, plus directie integrala, printre altele.

Lista continua cu mai multe sisteme de siguranta activa, care ii permit noului Audi A6 sa se conduca de unul singur in anumite situatii. Avem apoi comenzile de la nivelul panoului de bord.

Cea de-a cincea generatie a modelului care concureaza cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Class a renuntat la butoanele fizice pentru doua display-uri tactile. Unul de 10.1, altul de 8.6 inch.

Unul controleaza navigatia, radio-ul si asa mai departe, iar altul se ocupa de setarile climatizarii, dar si functiile scaunelor fata. Nu lipsesc, evident, nici comenzile vocale.

Exista insa si cateva minusuri. Bordul noului Audi A6 se misca atunci cand tragi de el, anumite materiale de la interior lasa de dorit, in timp ce designul exterior este discutabil, ar spune unii.

Iata, mai precis, cum se descurca cea de-a cincea generatie a modelului care concureaza cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Class in lumea reala:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2018