Noul motor diesel face masina germana de lux sa sune ca o duba de marfa. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noul motor diesel face masina germana de lux sa sune ca o duba de marfa. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Acesta este primul test video cu noul Mercedes CLS
  • Coupe-ul in patru portiere are parti bune si mai putin bune
Distribuie pe Facebook

Primul test video realizat in compania celei mai recente generatii a modelului Mercedes CLS scoate la iveala o problema inacceptabila la acest nivel: masina germana de lux suna ca o duba de marfa atunci cand este echipata cu noul motor diesel in sase cilindri.

Dezvelit in fata publicului larg la sfarsitul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International de la Los Angeles, noul Mercedes CLS a starnit un val de controverse din pricina design-ului exterior.

Acesta nu este insa nici pe departe singurul defect al coupe-ului german in patru portiere, testul publicatiei Carwow scotand la iveala problema mult mai suparatoare decat cea legata de partea estetica.

Este vorba despre sunetul noului motor diesel cu sase cilindri in linie care, la ralanti, face masina de lux din Stuttgart sa sune exact ca o duba de marfa - dupa se poate observa si in urmatorul material video.

Un plus de atentie merita, de altfel, si plasticul care inconjoara gurile de ventilatie destinate ocupantilor banchetei spate, dar si pozitia la volan sau ornamentele sistemului de evacuare, care sunt false.

Sunt si numeroase lucruri bune de spus despre noul Mercedes CLS, precum performantele motorului diesel cu sase cilindri in linie, insonorizarea cabinei, dar si tehnologiile de ultima ora disponibile.

Totodata, proaspat (re)lansatul coupe german in patru portiere aduce in lumina reflectoarelor si o dotare mai putin obisnuita: o ladita pliabila din plastic, ascunsa in partea inferioara a portbagajului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2018