Nu exista Mercedes, BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Noua masina lansata in Europa are 1.111 cai sub capota si face suta in doar 2.7 secunde

Nu exista Mercedes, BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Noua masina lansata in Europa are 1.111 cai sub capota si face suta in doar 2.7 secunde
  • Nu exista Mercedes, BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva
  • Noua masina lansata in Europa are 1.111 cai sub capota si face suta in doar 2.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Condimentata cu o baterie masiva, de aproape 120 kWh, aceeasi super berlina de peste Ocean se mai poate lauda, totodata, si cu o autonomie de pana la 861 de kilometri.

Lupta pentru coroana segmentului destinat automobilelor cu propulsie suta la suta electrica se anunta mai aprinsa ca oricand - americanii de la Lucid Motors anuntand de curand, in urma cu aproximativ un an, lansarea impresionantului Air si pe unele piete din Europa. Disponibila la preturi care pornesc de la aproape 110.000 de euro si urca pana la 218.000 euro, inainte de a lua in calcul costul eventualelor elemente optionale, spectaculoasa creatie ofera, in configuratia de top, o putere de 1.111 CP, livrata ambelor punti pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de numai 2.7 secunde.

Acompaniata de o baterie cu capacitatea de circa 118 kWh, potrivit configuratorului destinat cumparatorilor germani, respectiva reteta promite inclusiv sa parcurga, cu o singura incarcare, distante de pana la 861 de kilometri, conform normelor WLTP, lista atractiilor principale cuprinzand, mai mult ori mai putin surprinzator - de la caz la caz, si un plafon panoramic de dimensiuni generoase, jante realizate din aliaj, cu diametrul de 21 de inch, detalii confectionate din piele Nappa, scaune cu actionare electrica, plus diferite functii de confort etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe