Nu exista Mercedes sau BMW care sa concureze cu asa ceva. Numai dotarile optionale costa cat o masina germana

Nu exista Mercedes sau BMW care sa concureze cu asa ceva. Numai dotarile optionale costa cat o masina germana
  • Un nou Bentley Continental GT a fost lansat la sfarsitul anului trecut
  • Coupe-ul britanic utilizeaza in continuare o motorizare W12 twin-turbo
  • Un astfel de exemplar a fost testat de curand de publicatia car wow
Distribuie pe Facebook

Sub capota, singura motorizare disponibila prezinta o configuratie cu 12 cilindri, doua turbine si capacitatea de sase litri. Vorbim, astfel, despre o putere maxima de 635 CP, plus un cuplu de 900 Nm.

Dezvelit in fata publicului larg chiar la mijlocul lunii trecute, primul BMW Seria 8 din ultimii aproape zece ani promite sa ii faca... concurenta serioasa actualului Mercedes S-Class Coupe. Nici unul dintre cele doua automobile germane de lux reusesc sa se ridice insa la nivelul britanicului Bentley Continental GT, ajuns de curand la generatia cu numarul trei.

Asemeni modelului original, noul coupe al companiei din Crewe pune la bataie o motorizare cu 12 cilindri, doua turbine si capacitatea de sase litri. Principala diferenta este ca, de-aceasta data, vorbim despre o putere maxima de 635 CP si un cuplu de 900 Nm care, impreuna cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala...

... fac ca sprintul de la 0 la 100 km/h sa dureze doar 3.7 secunde. Performantele celei de-a treia generatii a britanicului Bentley Continental GT sunt insa numai o mica parte dintr-un intreg mult mai mare, care cuprinde inclusiv un design exterior ce poate fi asemanat unei capodopere si, evident, o cabina plina de contraste, pe de-o parte moderna, iar pe de alta clasica.

Cum se conduce noul coupe al companiei din Crewe, de ce costa acesta 160.000 de lire sterline in versiunea de baza, dar si cum arata un exemplar echipat cu dotari optionale in valoare de 50.000 de lire sterline - suma cu ai putea achizitiona un Mercedes E300 Cabrio sau, de ce nu, BMW M2 pentru weekend-uri, aflam chiar din urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2018