Numai una poate fi incoronata cea mai buna masina de clasa mica. Cine sa fie? Noul POLO sau noul FIESTA?

Numai una poate fi incoronata cea mai buna masina de clasa mica. Cine sa fie? Noul POLO sau noul FIESTA?
  • Sunt doua dintre cele mai populare masini de clasa mica
  • Noul Polo castiga puncte in plus la capitolul calitate
  • Ford Fiesta pleaca de la 12.150 de euro in Romania
Distribuie pe Facebook

Volkswagen Polo si Ford Fiesta se lupta dintotdeauna pentru prima pozitie in segmentul masinilor de clasa mica. Ambele modele au primit o noua generatie, astfel ca este timpul sa le vedem intr-o lupta directa pentru suprematie.

Testul comparativ este realizat de catre britanicii de la Car Wow, care observa imediat cateva diferente intre cele doua modele. In primul rand, difera calitatea, in sensul ca Ford-ul Fiesta nu se apropie decat in versiunea de top Vignale de Volkswagen-ul Polo din acest punct de vedere.

Apoi mai este si confortul oferit de scaunele spate, unde noul Polo conduce detasat. Cine iese invingator pana la urma? Da click clipului video de mai jos si afla singur.

Ca o nota de final, Volkswagen Polo costa in Romania cel putin 12.507 euro in nivelul de echipare Trendline cu motor pe benzina de 1.0 litri si 65 de cai putere.

De cealalta parte, noul Ford Fiesta pleaca la noi in tara de la 12.150 de euro. Pentru acest bani primesti un Fiesta in nivelul de echipare Trend, cu motor pe benzina de 1.1 litri, 70 de cai putere si transmisie manuala cu cinci trepte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2018