Proba asta a pus multe masini pe plafon. Cum s-a descurcat noul BMW X2 la faimosul Test al Elanului

Proba asta a pus multe masini pe plafon. Cum s-a descurcat noul BMW X2 la faimosul Test al Elanului
  • Noul BMW X2 a fost supus Testului Elanului
  • Modelul bavarezilor a subvirat destul de rau
  • Viteza maxima atinsa a fost de 73 de km/h, in conditii de siguranta
Distribuie pe Facebook

Sports Activity Vehicle-ul bavarezilor de la BMW, pe care l-am testat si noi cu cateva saptamani in urma, a fost supus celebrului Test al Elanului. De-a lungul timpului, aceasta proba a fost subiect de controversa in industria auto.

Testul Elanului, sau altfel spus manevra de evitare a unui obstacol la viteza pe sosea, a facut o gramada de "victime" in trecut, iar cand spunem asta ne referim la noile modele lansate pe piata.

SUV-urile le dau cele mai multe emotii pilotilor de teste, pentru ca prin natura lor nu se inteleg prea bine cu schimbari bruste de directie la viteze mari.

Recent, si noul BMW X2 a fost supus acestei probe care a generat dintotdeauna discutii aprinse intre presa si producatorii auto.

Asa cum am spus si noi atunci cand am testat Sports Activity Vehicle-ul bavarezilor, ruliul este insesizabil (lucru scos in evidenta si de cei care au efectuat Testul Elanului), insa X2-ul din clipul video de mai jos se confrunta cu o alta problema: subvirarea.

In plus, viteza maxima cu care soferul a parcurs traseul in siguranta a fost de 73 de km/h , ceea ce este destul de putin avand in vedere ca rivalul direct de la Mercedes (GLA) a reusit sa evite obstacolul si sa nu ia niciun jalon chiar si la 77 de km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2018