S-a stricat chiar in fata camerei de filmat. Momentul in care ecranul masinii de 200.000 de dolari se blocheaza de tot

S-a stricat chiar in fata camerei de filmat. Momentul in care ecranul masinii de 200.000 de dolari se blocheaza de tot
  • Noul McLaren GT ofera un motor V8 twin-turbo
  • Unitatea de patru litri se lauda cu un total de 620 CP
  • Portbagajul vine cu o capacitate de pana la 570 l
Distribuie pe Facebook

"McLaren" si "fiabilitate" sunt, cel putin la momentul de fata, doua cuvinte care nu au ce cauta in aceeasi propozitie.

Echipat cu un benzinar V8 twin-turbo, de patru litri si aproximativ 620 de cai putere, noul McLaren GT ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente GT-uri ale momentului. Automobilul britanicilor este, totodata, si unul dintre cele mai rapid, multumita in special timpului de doar 3.2 secunde necesar acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora (0 - 96 km/h in 3.1 secunde).

Calitatea materialelor de la interior, suspensia adaptiva, dar si portbagajul cu o capacitate de pana la 570 de litri - daca este luam in considerare inclusiv spatiul de stocare din partea frontata a modelului cu motor central, promit sa desavarseasca experienta de a conduce o astfel de masina.

Un alt aspect pozitiv in cazul noului GT il reprezinta tehnologia de la bord, automobilul britanicilor propunand doua display-uri supradimensionate pentru actionarea si afisarea tuturor comenzilor. Numai ca, fiind vorba despre un McLaren, acestea s-ar putea defecta chiar atunci cand iti este lumea mai draga, dupa cum se intampla si in urmatorul video.

O situatie inacceptabila daca este sa luam in considerare pretul de vanzare al masinii cu motor central de patru litri si 620 de cai putere: 210.000 de dolari peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, sau, daca vine vorba despre tara de bastina a modelului V8 twin-turbo, 163.000 de lire sterline.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2019