Sunt cele mai tari SUV-uri mici pe care le poti cumpara momentan. Tu pe care l-ai alege?

Sunt cele mai tari SUV-uri mici pe care le poti cumpara momentan. Tu pe care l-ai alege?
  • Volvo XC40 este Masina Anului 2018 in Europa
  • BMW X1 este practic si se conduce bine
  • Audi Q3 este cel mai sportiv dintre toate
Distribuie pe Facebook

Cei de la Carwow compara trei dintre cele mai tari SUV-uri mici pe care banii le pot cumpara in acest moment. Este vorba despre BMW X1, Audi Q3 si, nu in ultimul rand, Masina Anului 2018 in Europa, Volvo XC40.

Unii invoca siguranta crescuta, altii spatiul generos de la interior sau garda la sol inaltata care le permite sa mai faca si cate-o escapada pe teren accidentat din cand in cand. Indiferent de motiv, un lucru este sigur: SUV-urile sunt preferate de (aproape) toata lumea.

Tocmai acest lucru i-a facut pe marii producatori de automobile sa lanseze de la off-roadere, la SUV-uri de mari dimensiuni, SUV-uri coupe, SUV-uri decapotabile, SUV-uri sport, SUV-uri medii, SUV-uri mici etc. De toate pentru toti.

Daca esti in cautarea unui SUV de mici dimensiuni, usor de condus in mediul urban si distractiv pe virajele unui drum de munte, spre exemplu, nu cauta mai departe de Audi Q3, BMW X1 sau Volvo XC40.

Testul celor de la Carwow a scos la iveala ca Q3 este cel mai sportiv dintre ele iar X1 este practic si se conduce bine. Dar niciunul nu se poate compara cu Masina Anului 2018 in Europa, adica Volvo-ul XC40.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2019