Sunt printre primii care au testat noua TOYOTA SUPRA: "Are un motor incredibil si se simte foarte bine!"

Sunt printre primii care au testat noua TOYOTA SUPRA: "Are un motor incredibil si se simte foarte bine!"
  • Au testat prototipul noii Toyota Supra
  • Motorul a primit cele mai multe laude
  • Transmisia automata va fi singura disponibila
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Autocar sunt printre primii care au testat noua Toyota Supra, mult-asteptata sportiva japoneza dezvoltata in paralel cu noul BMW Z4. Ambele vor fi asamblate la uzina Magna Steyr din Austria.

Noua Toyota Supra este, poate, cea mai asteptata sportiva din ultimii ani. Japonezii plimba prototipurile pe la toate evenimentele auto importante, dar chiar si asa, treaba este departe de a fi terminata.

Potrivit celor de la Autocar, care au testat unul dintre prototipuri, ar mai fi cam 9 luni pana la o lansare oficiala dar primele concluzii sunt imbucuratoare. Succesorul legendarei Supra MkIV pare ca se ridica la nivelul asteptarilor si mai ales la nivelul numelui pe care trebuie sa il duca mai departe.

Toyota nu a oferit pana acum foarte multe detalii despre noua Supra, inafara faptului ca are o distribuire a greutatii de 50:50, ca are sub capota un propulsor de 3.0 litri cu sase cilindri in linie furnizat cel mai probabil de BMW, tractiune spate, transmisie automata si un centru de greutate coborat pentru manevrabilitate maxima.

Dar indeajuns cu vorbaria, da play clipului video de mai jos si afla mai multe despre sportiva care va rivaliza cu Porsche Cayman si BMW M2.

Distribuie pe Facebook
mai multe