TEST DE ACCELERATIE cu cel mai accesibil Mercedes E-Class cu motor pe benzina. Cum se descurca

TEST DE ACCELERATIE cu cel mai accesibil Mercedes E-Class cu motor pe benzina. Cum se descurca
  • Este cel mai accesibil E-Class pe benzina
  • Motorul de 2.0 litri turbo dezvolta 184 de cai putere
  • Oficial, atinge 100 de km/h in 7.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Cei de la AutoTopNL au realizat un test de acceleratie cu cel mai accesibil Mercedes-Benz E-Class, cu motor pe benzina, pe care il poti cumpara in prezent. Sedanul are sub capota un propulsor de 2.0 litri turbo capabil de 184 de cai putere.

De obicei, versiunile de baza ale masinilor sunt populare dintr-un singur motiv: accesibilitatea. Nimeni nu isi cumpara, spre exemplu, un Mercedes-Benz E200 de ultima generatie pentru ca este extraordinar de rapid. Sau puternic.

Clipul video de mai jos ne arata insa ca sedanul german nu este nici lenes. Propulsat de un motor turbo de 2.0 litri, E200-le dispune de 184 de cai putere care ii permit sa sprinteze pana la 100 de km/h in 7.7 secunde si sa aiba o viteza maxima de 240 de km/h.

In testul de acceleratie realizat de catre cei de la AutoTopNL, masina ajunge la 100 de km/h in 8.73 secunde iar acul vitezometrului nu urca mai sus de 233 de km/h. Ce-i drept, masuratorile au fost facute cu o aplicatie pentru telefonul mobil, astfel ca nu sunt cele mai exacte.

Distribuie pe Facebook
mai multe