Testul elanului a pus multe masini pe plafon. Nici noua SUPRA nu s-a descurcat tocmai bine

Testul elanului a pus multe masini pe plafon. Nici noua SUPRA nu s-a descurcat tocmai bine
  • A reusit manevra la 77 de km/h
  • Au fost nevoie de mai multe incercari
  • Nu s-a descurcat de minune nici la proba de slalom
Distribuie pe Facebook

Noua Toyota Supra a ajuns pe mana spaniolilor de la km77.com pentru a fi supusa testului elanului. Desi vorbim despre o masina sport, manevrabilitatea in cazul acestei manevre de urgenta nu a fost foarte buna.

Desi pare simplu la prima vedere, testul elanului este una dintre cele mai mari provocari pentru un automobil. Pe scurt, masina trebuie sa evite un obstacol imaginar si sa revina pe directia de mers intr-un timp cat mai scurt si la o viteza relativ mare.

Spaniolii de la km77.com realizeaza acest test la 77 de km/h insa multe masini fie il pica, fie il iau la limita. Noua Toyota Supra ar trebui sa il ia fara probleme, fiind o masina sport, insa clipul video de mai jos ne arata ca modelul japonez a cam avut emotii.

Potrivit celui de la volan, masina a executat manevra la 77 de km/h insa dupa mai multe incercari. Asta pentru ca Supra are un sistem de directie asistat electronic, sau servodirectie variabila cu alte cuvinte, astfel ca trebuie sa stii exact cu cata forta sa tragi de volan pentru a reusi sa executi in siguranta manevra.

La viteze mai mari de 77 de km/h, Supra nu a reusit sa se incadreze la timp pe traseul marcat. Tot directia a impiedicat modelul japonez sa ia un calificativ mai mare de B+ la proba de slalom.

Distribuie pe Facebook
mai multe