TESTUL ELANULUI cu noua Kia Sportage. SUV-ul asiatic i-a dat emotii celui de la volan

TESTUL ELANULUI cu noua Kia Sportage. SUV-ul asiatic i-a dat emotii celui de la volan
  • Kia Sportage a fost supusa testului elanului
  • SUV-ul a evitat conurile la 74 de km/h
  • I-a dat emotii celui de la volan
Distribuie pe Facebook

Spaniolii de la km77.com au supus noua Kia Sportage celebrului test al elanului. SUV-ul asiatic a reusit pana la urma sa evite toate conurile, dar a avut si momente in care i-a dat emotii celui de la volan.

SUV-urile nu sunt tocmai cele mai manevrabile vehicule de pe piata, dar daca stam sa ne gandim, nici nu sunt facute pentru a dobori recorduri de circuit. Chiar daca se mai intampla din cand in cand acest lucru.

Garda inalta la sol si caroseria de dimensiuni mari influenteaza negativ comportamentul SUV-urilor pe viraje, iar testul elanului este una dintre acele probe care subliniaza cel mai bine acest lucru. Schimbarile bruste de directie apar si in conditii normale de trafic, iar cand se intampla asta, nu vrei sa fii la volanul unei masini instabile.

Spre exemplu, noua Kia Sportage tocmai a fost supusa acestei probe iar in clipul video de mai jos poti observa comportamentul SUV-ului asiatic la diferite viteze. La 72 de km/h cel de la volan a reusit sa evite toate conurile si sa inscrie masina pe traiectoria corecta, dar...au fost si momente in care ruliul si-a facut simtita prezenta mai mult decat ar fi trebuit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2019