Tot ce trebuie sa faci e sa apesi doua butoane, iar apoi te poti culca in voie. DOVADA clara ca noul S-Class e limuzina suprema

Tot ce trebuie sa faci e sa apesi doua butoane, iar apoi te poti culca in voie. DOVADA clara ca noul S-Class e limuzina suprema
  • Mercedes a lansat un nou S-Class in primavara acestui an
  • Limuzina germana prezinta mai multe imbunatatiri tehnice, estetice si chiar tehnologice
  • Clientii romani vor avea de achitat o suma de 96.000+ euro
Distribuie pe Facebook

La mijlocul acestei primaveri, Mercedes a prezentat in fata lumii intregi o versiune imbunatatita a actualului model. Facelift-ul suferit de limuzina germana se traduce prin noi elemente vizuale, dar si tehnologii proaspete.

Lansata pe piata in cursul anului 2013, cea mai recenta generatie a modelului Mercedes S-Class a primit un binemeritat facelift in aceasta primavara. Dezvaluita chiar in aceasta primavara, versiunea imbunatatita a limuzinei germane prezinta noi detalii la nivel de parte estetic, precum farurile regandite ori volanul restilizat.

Proiectata pentru a concura impotriva unor automobile precum Audi A8, BMW Seria 7 sau Lexus LS, nava amiral a companiei din Stuttgart se mai poate lauda, de asemenea, si cu doua-trei motorizari proaspete. Printre acestea se numara inclusiv un propulsor turbodiesel cu sase cilindri in linie, de trei litri si 340 de cai putere.

Asa cum era de asteptat, facelift-ul suferit de cea mai recenta generatie a modelului Mercedes S-Class aduce cu sine si o serie de noutati la nivel tehnologic. Unele dintre sistemele instalate la bordul versiunii imbunatatite a limuzinei germane ii permit acesteia sa accelereze, sa franeze, dar si sa vireze singura.

In ceea ce priveste pretul de pornire al navei amiral din Stuttgart, acesta depaseste 96.000 de euro in Romania. Clientii au la dispozitie numeroase optiuni de motorizare - chiar si cu 12 cilindri in V, plus doua turbine, dar si de caroserie - cu ampatament marit ori ba, sau de echipare - printre care si una Maybach.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2017