VIDEO: A trait sase luni de zile cu un Audi RS4, iar acum spune lumii intregi cum a fost

VIDEO: A trait sase luni de zile cu un Audi RS4, iar acum spune lumii intregi cum a fost
  • Cel mai recent Audi RS4 ofera un V6 bi-turbo de 2.9 litri si 450 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 4.1 secunde
  • Meniul este completat de mai multe elemente vizuale distincte
Distribuie pe Facebook

Superbul automobil german ofera un motor bi-turbo cu sase cilindri in V si 450 de cai putere, plus... spatiu interior cat cuprinde.

Este unul dintre cele mai incapatoare modele ale clasei medii, insa spatiul este ultimul aspect la care te gandesti atunci cand ai in fata un Audi RS4 Avant.

Animat de un motor V6 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de 2.9 litri, break-ul companiei germane ofera nici mai mult, nici mai putin de 450 de cai putere.

Se adauga o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, iar primii 100 de kilometri pe ora vin dupa doar 4.1 secunde.

In plus, spoilerele fata si spate agresiv stilizate sau jantele de pana la 20 de inch transforma fiecare aparitie a noului Audi RS4 Avant intr-o bucurie pentru ochi.

De cealalta parte a portierelor, volanul cu parte inferioara plata si scaunele cu suport lateral marit evidentiaza perfect caracterul sportiv al break-ului german.

Lasand insa in urma teoria si aspectele vizibile cu ochiul liber, te-ai intrebat vreodata cum este sa traiesti si sa conduci zi de zi un astfel de automobil?

Urmatorul material video lamureste o parte din aceste chestiuni, raspunsurile venind de la o persoana care a avut sase luni in teste un Audi RS4 Avant.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2019