A batut Audi, Porsche, BMW, Nissan si restul. Este cea mai vanduta masina sport pentru al treilea an la rand

A batut Audi, Porsche, BMW, Nissan si restul. Este cea mai vanduta masina sport pentru al treilea an la rand
  • Ford Mustang ramane cel mai vandut automobil sport din lume
  • Clientii au preferat si in anul 2017 motorul V8 de 5.0 litri
  • In momentul de fata exista 418.000 exemplare noi pe strazi
Distribuie pe Facebook

Si de-aceasta data marea majoritate a clientilor a optat pentru versiunea cu motor in opt cilindri. Din pacate, compania nu a dezvaluit si cea mai populara optiune la nivel de cutie.

Este sarbatoare mare in Detroit, la sediul principal al companiei Ford. Primul Mustang comercializat la nivel global a reusit sa obtina si in 2017, pentru al treia oara la rand, titlul de cel mai vandut automobil sport din toata lumea.

Anul trecut, legendarul muscle car american a inregistrat 125.809 comenzi din cele 146 de tari in care este disponibil. Si de-aceasta data marea majoritate a clientilor a optat pentru versiunea cu motor V8 de cinci litri.

Din pacate, Ford nu a dezvaluit si cea mai populara optiune la nivel de cutie. Compania din Detroit a precizat in schimb ca aproape doua treimi din Mustang-urile livrate in 2017 au ajuns pe strazile din Statele Unite ale Americii.

In ceea ce priveste piata europeana, Germania conduce detasat topul comenzilor. 5.742 din totalul de 13.100 de exemplare au ajuns aici, muscle car-ul american fiind la mare cautare si in Marea Britanie sau Franta.

Potrivit comunicatului publicat la inceputul acestei saptamani, Ford a reusit comercializeze pana acum la nivelul intregii planete nu mai putin de 418.000 unitati Mustang. Primele exemplare au fost exportate peste Ocean in 2015.

Revenind, sunt mari sanse ca muscle car-ul american sa castige si anul acesta titlul de cel mai vandut automobil sport din toata lumea. Si totul multumita unei versiuni imbunatatite prezentata in urma cu cateva luni.

Formula respectiva aduce in gama Ford Mustang inclusiv faruri Full-LED, ceasuri digitale, dar si o cutie automata cu zece rapoarte. In plus, motorul V8 de cinci litri este acum mai puternic ca oricand, spre deliciul cumparatorilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2018