ATP Exodus a inaugurat un showroom Mazda in Oradea

ATP Exodus a inaugurat un showroom Mazda in Oradea
Distribuie pe Facebook
ATP Exodus, partener Mazda, care isi desfasoara activitatea in Baia Mare, a deschis ieri un nou punct de vanzare in Oradea. Astfel, compania si producatorul japonez consolideaza prezenta Mazda in vestul tarii atat prin adaugarea unui showroom, cat si a unui centru de service. Pentru realizarea constructiei de 2.200 de mp a fost necesara o investitie de 2,5 milioane de euro. In showroom-ul Mazda din cladirea care va intregra doua branduri, vor fi expuse modele Mazda3, Mazda6, Mazda CX-5 si Mazda CX-7. In paralel, oradenii vor avea la dispozitie pentru test cate o versiune a modelelor expuse si o Mazda2. Deschiderea noului showroom este marcata si de o oferta promotionala pentru modelele Mazda3, Mazda6 si CX-7, mai multe detalii fiind disponibile direct la dealer.

"Suntem bucurosi sa anuntam un nou showroom in Oradea, deschis de partenerul ATP Exodus, care reconfirma colaborarea avantajoasa de pana acum si perspectivele pozitive oferite de cele mai noi modelele cum sunt suv-ul CX-5 si viitoarea generatie Mazda6. Odata cu acest nou punct de vanzare si de service, Mazda completeaza prezenta locala in zonade Nord-Vest, asigurand oradenilor un centru modern. Prin aceasta noua locatie numarul de reprezentante Mazda la nivel national ajunge la 14", a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania.

"Aceasta investitie este rezultatul politicii noastre de dezvoltare in Nord-Vestul tarii, o regiune cu un potential economic ridicat in care ATP Exodus are deja o serie departeneriate durabile. Am intrat pe aceasta piata pentru a aduce un plus de competitivitate, intrucat ne dorim ca clientii nostri sa poata beneficia de toate serviciile necesare sub acoperisul unui singur centru auto. In dezvoltarea acestui proiect am primit de la bun inceput sprijinul celor doi mari producatori auto, fapt ce ne-a incurajat sa demaram aceasta investitie si sa ne stabilim ca obiectiv vanzarea a aproximativ 60 de autovehiculele pana la finalul anului", a spus Mircea Cirt, directorul general al ATP Exodus.

Noul showroom Mazda din Oradea este localizat pe Calea Borsului nr. 34B si are un program de functionare de luni pana vineri de la 9:00 la 18:00 si sambata de la 9:00 la 14:00. Programul unitatii de service va incepe si se va termina cu o ora mai devreme.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2012