Chevrolet marcheaza opt trimestre consecutive de vanzari record la nivel global

Chevrolet marcheaza opt trimestre consecutive de vanzari record la nivel global
Chevrolet a vandut peste 1,25 de milioane de autovehicule la nivel global in cel de-al treilea trimestru al anului 2012, ceea ce inseamna o crestere de 3,1% comparativ cu cel de-al treilea trimestru de vanzari record al anului trecut, marcand opt trimestre consecutive de vanzari record. Expansiunea marcii Chevrolet la nivel international este mai rapida decat cea a altor marci importante de autovehicule.
Distribuie pe Facebook
"Chevrolet are un numar din ce in ce mai mare de clienti din intreaga lume datorita cele mai solide game de produse din istoria marcii", a declarat Chris Perry, vicepresedinte al departamentului de marketing al Chevrolet la nivel global. "Chevrolet isi va consolida in continuare cresterea din cele opt trimestre consecutive de vanzari record prin lansarea unui numar de 25 de produse noi in intreaga lume in anul 2013."
Modelul Cruze ramane cel mai bine vandut autovehicul Chevrolet, cu peste 550.000 de unitati vandute de la inceputul anului pana in prezent si cu peste 1,65 de milioane de unitati vandute de la lansarea modelului. Vanzarile inregistrate de autovehiculul mini Spark, de modelul compact Aveo/Sonic si modelul sedan de dimensiuni medii Malibu 2013 continua sa creasca odata cu numarul de unitati disponibile in saloanele auto ale dealerilor din intreaga lume. Lansarea camionului Colorado de dimensiuni medii in Thailanda a adus marcii vanzari lunare care depasesc cu mult vanzarile totale inregistrate in 2011 in aceasta tara.
Chevrolet a publicat cresteri ale vanzarilor in al treilea trimestru al anului trecut pentru cele cinci piete importante pe care activeaza, inclusiv:
  • In Statele Unite ale Americii, Chevrolet a vandut 458.721 de autovehicule in acest trimestru, o crestere de 2,1%, impulsionata in mare parte de vanzarile record ale autoturismelor sale, inclusiv de cele mai mari vanzari din istorie pentru modelele Volt, Cruze, Sonic si Spark.
  • In China, Chevrolet a vandut 152.328 de unitati in acest trimestru, reprezentand o crestere de 3,7 %.
  • In Brazilia, vanzarile marcii Chevrolet se redreseaza, cu peste 182.906 unitati vandute in cel de-al treilea trimestru, reprezentand o crestere de 13,5%. Spre sfarsitul acestei luni, marca va lansa noul model Onix, o varianta hatchback de dimensiuni mici, care le va oferi clientilor conectivitate intuitiva prin intermediul Chevrolet MyLink.
  • In Rusia, cresterea continua cu lansarea a 7 noi produse in acest an. Chevrolet a vandut 58.453 de unitati in cel de-al treilea trimestru, reprezentand o crestere de 28,8 %.
  • In Mexic, Chevrolet a vandut 44.387 de unitati in acest trimestru, ceea ce reprezinta o crestere de 14,3 %.
In Statele Unite ale Americii, Chevrolet va continua transformarea produselor sale prin lansarea unui numar de 13 modele noi sau actualizate in mod semnificativ in 2013; aceste modele includ nou-noutul Impala, noile modele Silverado tip pickup usoare si nou-noutul sedan SS de inalta performanta cu tractiune pe puntea spate.
In Europa, Chevrolet a lansat 10 autovehicule noi in doar 18 luni. In prezent, Chevrolet prezinta una dintre cele mai originale game din industria auto, iar ofensiva de produs va continua in 2013 cu noul model Spark restilizat si nou-noutul Chevrolet Trax, un SUV de dimensiuni mici, acestea fiind disponibile in saloanele auto Chevrolet din Europa incepand din primavara anului viitor.

In prezent, Chevrolet, o marca americana cu traditie, inregistreaza peste 60% din vanzari in afara pietei din Statele Unite.

Distribuie pe Facebook
mai multe