CNADNR a reziliat contractul pentru primul tronson al autostrazii Nadlac-Arad

CNADNR a reziliat contractul pentru primul tronson al autostrazii Nadlac-Arad
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a reziliat contractul pe care l-a incheiat cu asocierea Romstrade - Monteadriano Engenharia e Construcao - Donrep Construct pentru construirea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad, din cauza intarzierii lucrarilor.
Distribuie pe Facebook
"Decizia de transmitere a instiintarii de reziliere a fost luata ca urmare a neindeplinirii obligatiilor contractuale de catre antreprenor - in principal in ceea ce priveste progresul inregistrat in derularea lucrarilor - dar si referitor la alte deficiente constatate", se arata in comunicatul postat pe site-ul CNADNR.
La data de 9 noiembrie, Mircea Pop, directorul general al CNADNR, declara pentru Mediafax ca a notificat constructorul in legatura cu aceasta problema si ca rezilierea de facto a contractului se va face in 15 zile. Pop a explicat ca principalul motiv al rezilierii contractului il reprezinta intarzierile in executie. Desi teoretic proiectul trebuia sa fie la stadiul de 70%, in realitate acesta se afla la 20%.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2012