Este sfarsitul unei ere. BMW a batut Mercedes dupa cinci ani si a devenit cel mai mare producator auto de lux din lume

Este sfarsitul unei ere. BMW a batut Mercedes dupa cinci ani si a devenit cel mai mare producator auto de lux din lume
  • Este sfarsitul unei ere
  • BMW a batut Mercedes dupa cinci ani
  • A devenit cel mai mare producator auto de lux din lume
Distribuie pe Facebook

Compania bavareza a reusit sa comercializeze, in perioada ianuarie - decembrie 2021, un total de 2.213.795 de masini. Numarul unitatilor livrate de marca din Stuttgart in acelasi interval de timp nu a depasit - in schimb, 2.093.476.

Topul celor mai mari producatori auto de lux din lume are - in sfarsit, un nou nume in pozitia de lider. BMW a reusit sa comercializeze, pe parcursul perioadei ianuarie - decembrie 2021, cu aproximativ 120.319 mai multe masini decat compania rivala Mercedes - marca din Stuttgart conducand, in ultimii cinci ani, clasamentul anterior mentionat, la inceput de articol.

Statistica data - zilele acestea, publicitatii anunta un numar de 2.213.795 de unitati pentru constructorul bavarez, concurenta fiind nevoita sa se multumeasca cu doar 2.093.476 de exemplare livrate in total. Dupa cum reiese si din datele oferite - inutil de precizat, publicului larg.

Audi ramane - in continuare, in umbra celor de la BMW si, de asemenea, Mercedes, reusita producatorului auto cu sediul in Ingolstadt, pe parcursul perioadei ianuarie - decembrie 2021, constand in circa 1.680.512 masini comercializate la nivel global. Un minus de 0.7% comparativ cu performanta inregistrata cu un an in urma, spune conducerea companiei cu patru cercuri.

BMW M5 CS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2022