Estimare VW: Rusia va deveni in cativa ani cea mai mare piata auto din Europa

Estimare VW: Rusia va deveni in cativa ani cea mai mare piata auto din Europa
In cativa ani, Germania va pierde titlul de cea mai mare piata auto din Europa, locul ei urmand sa fie luat de Rusia, conform capital. Declaratia ii apartine lui Markus Ozegovic, CEO-ul susbsidiarei rusesti a Volkswagen.
Distribuie pe Facebook
"Europa isi pierde putin puterile. Germania e inca puternica - ea este in prezent cea mai mare piata europena pentru masini. Probabil in 2016-2017, e greu de zis, Rusia va deveni cu siguranta cea mai mare piata de desfacere pentru masini", a declarat Markus Ozegovic.

"Anul trecut am avut pe Volkswagen Group o crestere de 75%, desi piata a crescut cu doar 40%. Iar marca Volkswagen singura a crescut cu 100%, ceea ce a reprezentat cel mai mare succes al nostru anul trecut. Cred ca si anul acesta vom avea rezultate bune, dar nu chiar la fel de mari. Credem ca piata creste, piata totala creste probabil cu 7-10%, iar planurile noastre sunt sa depasim un pic aceasta cifra. Adica o rata de crestere ca cea de anul trecut nu vom mai putea avea, deoarece a fost o situatie unica, de revenire dupa criza economica", a mai spus Ozegovic.

Distribuie pe Facebook
mai multe