Europenii nu se mai satura de noul Opel Crossland X. Nemtii se lauda deja cu vanzari excelente

Europenii nu se mai satura de noul Opel Crossland X. Nemtii se lauda deja cu vanzari excelente
  • Opel Crossland X a prins foarte bine la clientii din Europa
  • Nemtii se lauda cu vanzari de peste 100.000 de exemplare
  • In Romania, cel mai accesibil model pleaca de la 12.920 de euro
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a anuntat ca vanzarile noului Crossland X in Europa a depasit orice asteptari. Nemtii au lansat SUV-ul la inceputul anului trecut, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Nemtii de la Opel au lansat anul trecut SUV-ul Crossland X, pe care s-au grabit sa-l denumeasca un "campion al stilului si al functionalitatii". Gandit ca un rival direct pentru Renault Captur facelift, modelul german este pozitionat in segmentul C, masoara 4.21 metri lungime si imprumuta majoritatea liniilor de design de la Mokka X.

Opel Crossland X Turbo

Atractia principala a lui Crossland X este un pachet bogat de echipamente, care include printre altele faruri full-LED, plafon panoramic, head-up display, camera video cu vedere la 180 de grade, un portbagaj incapator cu un volum de incarcare de 520 de litri si nu in ultimul rand, motorizari eficiente.

Opel Crossland X Turbo

Tocmai acest pachet i-a permis sa aiba o priza foarte mare la clienti, iar Opel a dezvaluit ca a vandut deja peste 100.000 de exemplare Crossland X in Europa. In plus, acest succes neasteptat va continua sa creasca si sa influenteze pozitiv vanzarile brand-ului german.

Opel Crossland X Turbo

"Datorita tehnologiilor Opel tipice, Crossland X joaca un rol cheie in ofesiva noastra de produse continua. Impreuna cu celelalte modele Opel din familia X, Mokka X si Grandland X, Crossland X va fi disponibil in 2018 pentru prima oara pe intreaga durata a unui an calendaristic si va avea o contributie importanta la cresterea marcii," este de parere Peter Kuspert, director de vanzari si marketing din cadrul Opel.

Opel Crossland X Turbo

In Romania, cel mai accesibil Crossland X pleaca de la 12.920 de euro. Acesta vine in varianta de echipare Enjoy, cu propulsor pe benzina de 1.2 litri si 81 de cai putere, si desigur o transmisie manuala de viteze cu 5 trepte.

Opel Crossland X Turbo

Lista de dotari standard include printre altele asistenta la pornirea in panta, avertizare pentru parasirea benzii de rulare, Opel OnStar sau sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie.

Opel Crossland X Turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Crossland X Turbo
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2018