Ferrari nu simte criza. Veniturile au crescut cu 10%!

Ferrari nu simte criza. Veniturile au crescut cu 10%!
Ferrari o duce bine la capitolul venituri, desi criza economica inca nu s-a incheiat.
Distribuie pe Facebook
In timp ce firme ca Ford inchid uzine si fac disponibilizari, constructorul auto italian isi rotunjeste veniturile. Statistica arata ca in primele noua luni ale lui 2012 acestea au crescut cu 10% fata de perioada similara a anului trecut si au ajuns la 1,764 de miliarde de euro.

Profitul net a crescut si el, ajungand la 152,4 milioane de euro, cu 7,6 procente mai mult decat in 2011. In primele noua luni ale acestui an a crescut si numarul de masini livrate la dealeri. In total, au fost livrate 5.267 de exemplare, cu sase procente mai mult decat in perioada similara a anului trecut.

"Aceste rezultate confirma randamentul excelent al companiei Ferrari in aproape toate cele 60 de natiuni in care este prezenta, in ciuda climatului economic. Inca o data, exceptia este Italia, unde am fost martorii unei scaderi din cauza crizei economice, dar si din cauza unui mediu ostil pentru bunuri de lux, care au fost si vor fi in continuare o resursa importanta pentru tara", a declarat Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2012