Ford Mustang ramane de neinvins. A fost cel mai vandut coupe sportiv si cea mai vanduta sportiva in 2019

Ford Mustang ramane de neinvins. A fost cel mai vandut coupe sportiv si cea mai vanduta sportiva in 2019
  • Cel mai vandut coupe sportiv de 5 ani incoace
  • In premiera a fost aleasa si cea mai vanduta sportiva
  • Comercializat in 102.090 exemplare in 2019
Distribuie pe Facebook

Potrivit companiei de analiza IHS Markit, Ford Mustang a fost cel mai vandut coupe sportiv si cea mai vanduta sportiva in 2019. Din 2015, modelul american este vandut la nivel global.

Ford Mustang a fost intotdeauna un fruct interzis inafara Statelor Unite insa in 2015, odata cu actuala generatie, lucrurile aveau sa se schimbe. Era pentru prima oara in istorie cand acest model parasea SUA pentru a fi comercializat la nivel global.

O decizie care s-a dovedit extrem de inspirata. Impatimitii auto din intreaga lume au inceput sa prinda gustul Mustang-ului si de atunci, acest model legendar, a castigat titlul de cel mai vandut coupe sportiv in fiecare an.

Potrivit unei analize efectuate de compania IHS Markit, Mustang-ul a fost si in 2019 cel mai comercializat coupe sportiv, pentru al cincilea an consecutiv, si pe deasupra, modelul american a fost si cea mai vanduta sportiva din lume.

Potrivit aceleiasi surse, Ford a comercializat 102.090 exemplare Mustang in 2019, fata de 113.066 in 2018. Chiar si asa, vanzarile s-au dublat in Franta, in Polonia au crescut cu 50% iar in Germania sportiva a convins cu 33% mai multi clienti decat in 2018.

"Suntem mandri de performantele in crestere ale lui Mustang. Din Suedia la Shanghai, tot mai multi entuziasti se bucura de sentimentul libertii in aceste noi versiuni Mustang. Suntem onorati sa ne servim clientii, entuziastii si fanii de peste 56 de ani," a declarat Jim Farley, COO-ul Ford.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2020