Ford ofera soferilor cuminti din Statele Unite placute de frana gratuite

Ford ofera soferilor cuminti din Statele Unite placute de frana gratuite
  • Durata campaniei este necunoscuta
  • Cei care se inscriu primesc placute gratis toata viata
  • Exista si automobile Ford exceptate de la campanie
Distribuie pe Facebook

O noua campanie Ford care se desfasoara dincolo de ocean are in prim-plan placutele de frana. Acestea le vor fi oferite gratuit clientilor care dovedesc ca nu le-au uzat intentionat, prematur sau care nu au abuzat de masina lor.

Programul Ford numit "Lifetime Brake Pad Guarantee", adica un program ce ofera garantie pe viata placutelor de frana, este de acum disponibil in Statele Unite pentru orice posesor de automobil Ford, Lincoln sau Mercury. Aceasta campanie isi doreste sa creasca vizitele automobilelor in atelierele autorizate Ford, pentru placutele de frana sunt gratuite numai cu montare si verificare contra-cost in service.

Aceasta miscare este surprinzatoare intr-o vreme in care toti producatorii incearca sa-si revina din recesiune si se axeaza in primul rand pe reducerile de cheltuieli si pe vanzarea directa a automobilelor noi. Ford doreste insa sa faca bani si din sectorul "after-sale", aducand un numar mai mare de masini in service-uri pentru intretinere si reparatii. Cand un posesor de Ford se duce cu masina la service si placutele necesita inlocuire, acestea nu vor fi platite de el.

Insa exista si exceptii de la regula. Masinile Ford de taximetrie, posta, politie, cele de tractare si cele de interventie nu pot beneficia de aceasta promotie, fiind masini care circula intr-un anumit regim de trafic. In plus, nici cei care fac dovada clara ca placutele de frana au fost uzate prematur, in urma unor curse sau alte competitii sportive, si chiar burnout.

Campania Ford a demarat, insa nu se stie cat va tine. Oricum, masinile care se inscriu beneficiaza de aceasta oferta interesanta. Ford si-a dat seama probabil ca placutele Motorcraft, marca proprie, nu costa o avere, asa ca isi pot permite sa le ofere celor care vin cu masina in service si platesc alte servicii. Cert este ca pare o miscare strategica de marketing foarte buna, ce priveste atat siguranta, cat si starea mecanica a masinilor. Deci oricine vede ca suprafata de frecare a placutelor este mai mica de 3 mm, se poate duce la un service pentru inlocuirea lor.

Distribuie pe Facebook
mai multe