Gefco are contract exclusiv cu General Motors

Gefco are contract exclusiv cu General Motors
Operatorul de transport autovehicule si logistica auto Gefco a semnat un contract exclusiv cu producatorul american General Motors. Actul a devenit oficial pe data de 28 iunie 2012 si obliga partile sa isi respecte obligatiile timp de 7 ani.
Distribuie pe Facebook
Grupul francez Gefco devine astfel, din 2013, partenerul exclusiv al gigantului General Motors pentru Europa si Rusia. Vreme de minimum sapte ani, contractul prevede externalizarea serviciilor logistice (in afara de distributia finala a pieselor de schimb) pentru marcile Chevrolet, Vauxhall si Opel.
Astfel, punctele de asamblare din Rusia, Germania, Marea Britanie, Spania si Polonia vor fi aprovizionate de Gefco direct de la furnizori din Europa si porturile de export internationale. Tot grupul francez se va ocupa de transportul vehiculelor catre toate tarile, in numar de aproximativ 1,2 masini pe an.
La sfarsitul lunii trecute, managerul executiv Opel Karl-Friedrich Stracke a declara ca alianta dintre General Motors si Peugeot va aduce cu sine si o cooperare intre Opel si Gefco, transportatorul oficial Peugeot.

Dupa ce si-au unit fortele in luna februarie a.c., GM si Peugeot spera sa economiseasca impreuna in jur de 2 miliarde de dolari prin impartirea costurilor logistice, de dezvoltare si de productie a vehiculelor si pieselor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2012