Granzii din industria auto au pierdut din nou in fata acestei mici companii

Granzii din industria auto au pierdut din nou in fata acestei mici companii
  • Tesla Model S a bifat in cel de-al treilea trimestru al anului curent 9.156 de exemplare livrate
  • Constructorul american de masini electrice detine astfel suprematia pe piata sedan-urilor de lux
  • Popularitatea automobilului din Silicon Valley are la baza numeroasele optiuni de motorizare oferite
Distribuie pe Facebook

Tesla a inregistrat o noua victorie in fata rivalilor germani de la BMW si Mercedes, cererile pentru Model S atingand un nivel la care Seria 7 si S-Class pot doar sa viseze.

Modificarile estetice operate la mijlocul primaverii, dar si noile optiuni de motorizare adaugate ulterior i-au adus americanului Model S vanzari cu 59 de procente mai mari in trimestrul cu numarul trei al anului 2016.

Intr-o alta ordine de idei, Tesla a reusit sa comercializeze in aceasta perioada de timp un total de 9.156 de exemplare ale celebrului sau automobil cu propulsie electrica, compania din Silicon Valley detinand astfel suprematia pe piata sedan-urilor de lux.

De dragul comparatiei, bavarezii de la BMW au fost nevoiti sa se multumeasca cu numai 3.634 de unitati Seria 7 livrate, in timp ce conationalii si, totodata, rivalii de la Mercedes au primit doar 3.138 de cereri pentru limuzina S-Class.

Tesla Model S FaceliftTesla Model S Facelift

Lasam insa in urma cele doua automobile de lux de pe Batranul Continent si revenim la subiectul principal al acestui material pentru a reaminti de proaspat introdusa versiune P100D pentru care opt opta de la mijlocul verii clientii americanului Model S.

Echipata cu o baterie de 100 kWh, dupa cum o sugereaza inclusiv denumirea sa, respectiva varianta a popularei masini electrice de la Tesla are nevoie de exact 2.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Pe langa performantele comparabile cu cele ale unui Bugatti Veyron Super Sport de 1.200 de cai putere, modelul din Silicon Valley se mai poate lauda si cu o autonomie totala de peste 600 de kilometri. Si totul la un pret de 134.500 de dolari, in cazul in care te intrebai.

Nu ai nevoie de asemenea valori ori nota de plata a versiunii P100D depaseste bugetul tau? Nicio problema: Aceeasi Tesla Model S este disponibila la vanzare si in variante de 60, 75 sau 90 kWh, cu unul sau doua motoare electrice.

*comparativ cu aceeasi perioada a anului 2015. Cifrele fac referire la piata auto din Statele Unite ale Americii.

Tesla Model S Facelift

Tesla Model S Facelift

Tesla Model S Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Tesla Model S Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2016