Grupul Porsche pregateste deschiderea centrului auto de lux din Pipera

Grupul Porsche pregateste deschiderea centrului auto de lux din Pipera
Grupul Porsche Inter Auto Romania a anuntat ca noul centru auto pentru marci de lux din Pipera va fi inaugurat la inceputul anului 2013. Investitia de 15 milioane de euro nu va fi usor de acoperit, insa reprezentantii concernului german se bazeaza pe buna evolutie a segmentului de lux din ultima perioada.
Distribuie pe Facebook
Showroom-ul Porsche, Bentley si Lamborghini se intinde pe o suprafata impresionata de 10.000 mp, pe un teren de 5 ori mai mare. In timp ce marcile de volum Volkswagen vor fi expuse in incinta Porsche Bucuresti Nord, Audi si Porsche vor fi reprezentate, alaturi de Bentley si Lamborghini, in noul spatiu generos. Anul viitor, brandul de masini sport va lansa si modelele Cayman si Macan.
Centrul auto din Pipera va cuprinde un showroom de autoturisme rulate de lux, comercializate prin Welauto, dar si parcari extinse si ateliere de service. Directorul general Porsche Inter Auto Romania, Dana Cortina, preconizeaza ca modelul Macan va deveni un best-seller si ca pana in 2015, volumul de automobile Porsche vandute se va dubla.
Porsche Inter Auto este importator si distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley, Lamborghini si Porsche in Romania, pentru aceasta din urma comercializand in prezent modelele Cayenne, Panamera, 911 Carrera, Boxster si Cayman.
Distribuie pe Facebook
mai multe