Mazda, o marca tot mai apreciata de romani: 16% crestere a vanzarilor

Mazda, o marca tot mai apreciata de romani: 16% crestere a vanzarilor
  • 11 unitati vandute de MX-5
  • 327 de modele Mazda3
Distribuie pe Facebook

Mazda a inregistrat in primul semestru o crestere de 16% in Romania. Modelul Mazda3 a fost cel mai vandut model, insa clientii nu au ocolit nici SUV-urile.

Primele sase luni ale acestui an au adus pentru Mazda o crestere a vanzarilor in Romania cu 16% fata de aceeasi perioada din 2016, ceea ce inseamna un total de 834 de unitati comercializate, cu 114 in plus fata de anul trecut. Si mai inseamna si ca romanii incep sa aprecieze tot mai mult automobilele japoneze de calitate si ca lasa in urma mitul automobilului german nemuritor.

In primele 6 luni, cel mai bine vandut model al producatorului japonez pe piata din Romania ramane Mazda3, cu 327 vehicule cumparate, avand o crestere cu 65% fata de acelasi interval din 2016, cand s-au vandut 198 de unitati.

Vanzari Mazda

De altfel, şi în luna iunie a acestui an vânzările pentru modelul Mazda3 continuă trendul ascendent şi nu mai puţin de 88 de unităţi au fost comandate în România, ceea ce reprezintă mai mult cu 40 de procente în comparaţie cu aceeaşi lună din 2016.

Al doilea cel mai comandat model Mazda pe piața locală în primele şase luni a fost legendarul roadster MX-5 cu 11 unități vândute, în creștere față de anul trecut.

Şi Mazda CX- 3 rămâne în continuare pe placul cumpărătorilor din România. Astfel, primul SUV subcompact al producătorului japonez a avut în intervalul ianuarie – iunie o creştere a vânzărilor cu 16% faţă de aceeaşi lună din 2016.

Toate modelele mărcii dispun de un pachet complet de beneficii: finanţare avantajoasă de la 1,99% dobândă prin UniCredit Leasing, garanţie 5 ani în limita a 150.000 de km, preţuri speciale.

Cu un design complet nou la interior și la exterior, cel mai recent model al SUV-ului Mazda CX-5 lansat pe piaţa europeană în Cadrul Salonului Auto de la Geneva în martie anul acesta, este disponibil şi în România, la toți dealerii autorizaţi Mazda.

Vanzari Mazda

Vanzari Mazda

Vanzari Mazda

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2017