Noul Opel Insignia a prins bine la public: 50.000 de comenzi plasate in primele sase luni

Noul Opel Insignia a prins bine la public: 50.000 de comenzi plasate in primele sase luni
  • Noul Insignia a strans pana acum peste 50.000 de comenzi
  • Acesta a fost lansat in urma cu aproximativ 6 luni
  • 60% dintre clienti au optat pentru o echipare de top
Distribuie pe Facebook

Noua generatie Opel Insignia este un adevarat succes in contextul in care in primele sase luni de la lansare au fost plasate peste 50.000 de comenzi. In cei 9 ani de serviciu, vechea iteratie s-a vandut in 900.000 de exemplare.

Constructorul german de automobile a facut cateva miscari extrem de inspirate in ultimii ani, iar rezultatele pozitive incep usor usor sa se vada. Cel mai bun exemplu este noul varf de lance Insignia, care se bucura de un succes fulminant in randul clientilor din Europa.

Opel Insignia Grand Sport

Dovada stau cele mai recente cifre publicate de Opel, potrivit carora in primele sase luni de la lansare, peste 50.000 de europeni au comandat modelul prezentat in premiera anul acesta in luna martie.

Opel Insignia Grand Sport

Rezultatul este cu atat mai surprinzator cu cat tot mai multi clienti, indiferent de piata de desfacere, opteaza pentru un SUV compact sau mediu, in defavoarea berlinelor de segment D. In prezent, noul Insignia este vandut in versiune sedan (Insignia Grand Sport), break (Sports Tourer) sau break cu o garda ceva mai inalta la sol (Country Tourer).

Opel Insignia Grand Sport

In plus, statisticile publicate de brand-ul din Russelsheim arata ca peste 60% dintre clienti s-au orientat spre versiunile superioare de echipare. Totodata, doi din trei au ales sa-si doteze masina cu farurile LED matriciale, o dotare standard pentru versiunea de top si optionala pentru echiparile din partea inferioara a gamei.

Opel Insignia Grand Sport

Daca reuseste sa pastreze acest trend ascendent, noua generatie Opel Insignia are toate sansele sa depaseasca vechea iteratie, care in cei 9 ani de viata a reusit sa se comercializeze in 900.000 de exemplare.

Opel Insignia Grand Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Insignia Grand Sport
mai multe