Nu ofera nici macar o singura motorizare diesel insa, chiar si asa, europenii se inghesuie sa o cumpere.

Nu ofera nici macar o singura motorizare diesel insa, chiar si asa, europenii se inghesuie sa o cumpere.
  • Noua Toyota C-HR este un mare succes comercial
  • Masina japoneza a inregistrat vanzari de 31.888 unitati
  • Valoarea in cauza este pe primul trimestru din 2017
Distribuie pe Facebook

Noua Toyota C-HR, caci ea reprezinta subiectul principal al acestui material, a reusit sa inregistreze in primul trimestru al anului 2017 nu mai putin de 31.888 de unitati.

O alternativa nonconformista la modelele Nissan Qashqai si Ford Kuga, noua Toyota C-HR este un mare succes comercial. O demonstreaza vanzarile inregistrate de masina japoneza in primul trimestru al anului 2017, care totalizeaza nu mai putin de 31.888 unitati.

Valoarea in cauza este cu atat mai impresionanta cu cat noua Toyota C-HR nu ofera si o motorizare diesel. Masina japoneza s-a orientat in schimb catre o versiune hibrid, pe care au preferat peste 80% dintre clientii de pe Batranul Continent.

De asemenea, Toyota nu are motive de ingrijorare nici pentru viitor. Potrivit lui Matthew Harrison, vicepresedintele departamentului de vanzari si marketing al diviziei europene, exista o lista de asteptare de peste doua luni pentru masina japoneza C-HR.

Pe piata auto din Romania, noua Toyota C-HR pleaca de la 19.397 euro. In varianta de baza, masina japoneza este pusa in miscare de o unitate turbo pe benzina de 1.2 litri si 116 cai putere, care consuma 5.9 litri la 100 kilometri.

Echiparea standard include lumini de zi cu tehnologie LED, aer conditionat manual, dar si radio CD player cu redarea formatelor MP3 / WMA. Nu lipsesc insa din meniu nici tempomatul adaptiv, franarea autonoma de urgenta sau Lane Departure Alert.

Acum, daca vine vorba despre Toyota C-HR Hybrid, nota de plata porneste in cazul de fata de la 23.919 euro. Sub capota regasim un motor electric si unul pe benzina, cu capacitatea de 1.8 litri, care dezvolta impreuna o putere maxima de 122 CP.

In plus, masina japoneza mai dispune si de climatizare automata ori camera video pentru marsarier. Standard sunt livrate de aceasta data si proiectoarele de ceata, ecranul tactil cu diagonala de opt inch si sistemul 'asistenta marcaje rutiere'.

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Toyota C-HR
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2017