O companie din Romania a cumparat o flota de automobile hibrid de la Toyota

O companie din Romania a cumparat o flota de automobile hibrid de la Toyota
  • 15 automobile Toyota Yaris Hybrid
  • Urmeaza 10 masini electrice
Distribuie pe Facebook

In sfarsit, romanii incep sa prinda gustul automobilelor cu propulsie alternativa. Sau, macar, al celor hibride. Si nu doar persoanele fizice, ci si companiile. De exemplu, firma de rent-a-car AVIS Romania tocmai a achizitionat o flota de modele Yaris Hybrid de la Toyota.

Consum de benzina mult mai mic, autonomie crescuta si un impact redus asupra mediului. Cam asta face o masina hibrida sa fie speciala si cautata tot mai mult de clienti. AVIS Romania tocmai a cumparat 15 modele Yaris Hybrid de la Toyota Romania, o premiera pentru piata romaneasca.

Toyota este lider in acest domeniu, nu doar in Europa, avand o gama larga de automobile hibride. Pe langa faptul ca vizitele la pompa sunt mai rare, impozitul anual platit de client poate fi chiar zero, la fel ca in cazul unui autoturism electric. Daca ne gandim ca aceste masini vin echipate cu o transmisie de tip CVT, Continuous Variable Transmission, adica o cutie automata, avantajele sunt cu atat mai numeroase.

Marca japoneza ofera masinile hibrid o garantie generoasa. De exemplu, acumulatorii care se incarca in urma franarii prin regenerare sau datorita motorului termic cand acesta functioneaza, primesc o garantie de 5 ani sau 100.000 de kilometri, iar daca clientul face verificarile anuale Hybrid Health Check, garantia se poate extinde pana la 10 ani.

AVIS Romania planuieste in 2017 sa achizitioneze in total 500 de automobile, innoindu-si flota de masini pentru inchiriat. Urmeaza sa cumpere si 10 automobile electrice in acest an, devenind firma de tip rent-a-car cea mai prietenoasa cu mediul inconjurator.

Distribuie pe Facebook
mai multe