Oficial BMW: Nu vom deschide o fabrica in Romania

Oficial BMW: Nu vom deschide o fabrica in Romania
Zvonurile privind intentia constructorului auto BMW de a deschide o fabrica pe teritoriul Romaniei au fost infirmate chiar de catre un oficial al nemtilor.
Distribuie pe Facebook
Aflat recent intr-o vizita in Romania, Franz Linner, vicepresedintele BMW AG pentru achizitii, productie si tehnologii destinate bordului si habitaclului masinilor, a tinut sa precizeze ca nu exista planuri in legatura cu o posibila unitate de productie BMW pe teritoriul tarii noastre.
"Avem unitati de productie in Asia, Europa, Africa de Sud si America si, in acest moment, pentru Europa, nu avem nevoie de o extindere a capacitatilor de productie existente. Noi scanam spatiul est-european la fiecare doi ani, insa nu este momentul pentru o noua fabrica acum", a spus oficialul BMW.

El a povestit ca la uzinele pe care BMW le detine in Europa nu se lucreaza la capacitate maxima, muncitorii desfasurandu-si activitatea in doua schimburi. Franz Linner a dat de inteles ca BMW ar putea face o noua investitie in zona est-europeana doar in momentul in care piata auto isi va reveni.

Distribuie pe Facebook
mai multe