Romanii s-au inghesuit sa cumpere aceasta masina. Vanzarile ei au crescut cu 116%

Romanii s-au inghesuit sa cumpere aceasta masina. Vanzarile ei au crescut cu 116%
  • Inmatricularile Suzuki au crescut in primele noua luni ale anului cu 116%
  • Vitara ramane si in 2016 cel mai bine popular automobil din gama Suzuki
  • Producatorul japonez de masini are in Romania o cota de piata de 2.05%
Distribuie pe Facebook

Vanzarile in crestere ale modelului Vitara, dar si cele peste 150 de comenzi primite pentru noul SX4 la doar o luna de la lansarea oficiala in Romania au dus la o crestere cu 116% a inmatricularilor Suzuki in primele 9 luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2015.

Vitara ramane si in 2016 cel mai bine popular automobil din gama Suzuki. In primele 9 luni ale anului curent au fost comercializate 1.067 de unitati, doar vanzarile acestui model depasind cifra totala a vanzarilor Suzuki Romania pentru aceeasi perioada din 2015.

Astfel, in primele noua luni ale anului 2016 au fost inmatriculate 1.392 de exemplare Suzuki ceea ce, conform datelor DPRCIV, reprezinta o cota de piata de 2,05%. Anul trecut, Suzuki Romania a avut un numar de 1.135 de unitati inmatriculate, care s-a tradus printr-o cota de piata de 1,4%.

Modelul S-Cross si noul SX4, lansat in Romania in luna septembrie, au fost comercializate in 159 de exemplare, Swift in 97 de unitati, Celerio in 32, Jimny in 20 si Baleno in 17 bucati.

Interesul pentru Vitara a crescut foarte mult, fiind un model cu un raport pret-calitate excelent. In plus, gama de motorizari si numeroasele posibilitati de echipare au facut din acest model un best-seller pentru cel de-al doilea an consecutiv de la lansarea sa pe piata din Romania. In plus, am inregistrat un numar foarte mare de comenzi si pentru noul SX4 care a fost lansat in luna septembrie in România si sunt sigur ca si acest model se va bucura de un succes comercial important”, a declarat Alin Radu, director general Suzuki Romania.

Suzuki s-a concentrat recent pe dezvoltarea unor tehnologii care echipeaza automobilele de pe piata europeana. Astfel, noile modele dispun de ultimele evolutii ale sistemului 4x4 ALLGRIP, prezentate la Salonul Auto de la Paris, de sistemul hibrid de tip „mild” cunoscut sub numele de SHVS, dar si de performantele motoarelor BOOSTERJET.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2016