Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Mercedes anunta ca a produs deja 500.000 de masini

Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Mercedes anunta ca a produs deja 500.000 de masini
  • Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere
  • Mercedes anunta ca a produs deja 500.000 de masini
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 130.950 de euro. Conform configuratorului local.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de 40 de ani si oferita - in continuare - spre comercializare, legendara Clasa G a mai trecut, de curand, un test important al timpului. Potrivit oficialilor companiei Mercedes, impresionantul automobil de teren - lansat, in premiera mondiala, in 1979 - a reusit sa atinga recent 500.000 de unitati asamblate, exemplarul aniversar adoptand, mai mult ori mai putin surprinzator, un design retro, cu o caroserie de culoarea agavelor, plus spoilere fata / spate negre.

Mercedes G-Class - Exemplarul 500.000

Mercedes G-Class - Exemplarul 500.000

Reteta caracteristica departamentului exterior nu ramane, pentru moment, decat o mare necunoscuta si un mister de proportii, insa - comparativ cu predecesorii sai - cea mai recenta generatie a impozantului autoturism 4x4 din Stuttgart mizeaza pe doua displayuri color pentru afisarea tuturor informatiilor / detaliilor esentiale, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv scaune cu masaj etc.

Sub capota, oferta specifica actualului G-Class debuteaza cu un propulsor diesel de 3.0 litri - cu sase cilindri in linie - si continua cu un V8 pe benzina, cu capacitatea de 3.982 de centimetri cubi, proiectat pentru a livra persoanei de la volan pana la 585 de cai putere. Incepand din 2024, peste circa doi ani, celebrul off-roader va primi si o versiune suta la suta electrica, varianta EQG urmand fiind asteptata sa debuteze - mai mult sau mai putin surprinzator - alaturi de un sistem cu patru motoare.

Mercedes G-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Mercedes G-Class
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2023