Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. 48% dintre clienti au optat pentru versiunea decapotabila

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. 48% dintre clienti au optat pentru versiunea decapotabila
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • 48% dintre clienti au optat pentru versiunea decapotabila
Distribuie pe Facebook

Aceeasi analiza dezvaluie - de asemenea - si preferintele cumparatorilor in materie de echipari.

Prezentata publicului larg in ultima parte a lui 2019 - la aproximativ jumatate de an de la debutul variantei insotite de un plafon fix, prima generatie cu motor central a celebrei sportive vandute de Chevrolet sub numele de Corvette Convertible este un real succes. Conform constructorului de peste Ocean, respectiva aroma a reusit sa adune 48% din totalul vanzarilor inregistrate - cu 52% dintre clienti preferand sa se orienteze catre configuratia de top, comercializata sub indicativul 3LT.

Botezata - mai mult sau mai putin surprinzator - 2LT, versiunea intermediara a fost cumparata intr-o proportie deloc neglijabila, ba dimpotriva, de 40%, modelul entry-level 1LT ocupand ultima treapta a podiumului, doar 8% dintre amatorii de senzatii tari optand pentru acesta.

Chevrolet Corvette C8 Convertible

Daca vine vorba - in schimb, despre vanzarile variantei Coupe, prima generatie cu motor central a celebrei sportive vandute de Chevrolet sub numele de Corvette nu a reusit sa convinga decat 33% dintre clienti sa opteze pentru savoarea de top 3LT. Marea majoritate - 45%, a preferat sa se intoarca acasa alaturi de configuratia 2LT, pe cand 22% dintre persoanele ce au achizitionat respectivul automobil s-au limitat la reteta de baza, comercializata sub indicativul 1LT, bineinteles.

Nota de plata a versiunii cu plafon fix porneste de la 62.195 de dolari pentru aroma 1LT si urca pana la 74.125 de dolari - fara a pune la socoteala si costul eventualelor echipamente si dotari optionale, daca mai trebuia cumva mentionat - asa cum este cazul varfului de gama 3LT.

Servita in varianta Convertible, prima generatie cu motor central a celebrei sportive vandute de Chevrolet sub numele de Corvette isi intampina clientii si cumparatorii alaturi de un pret de pornire de 69.695 de dolari - caracteristic configuratiei entry-level 1LT, in timp ce modelul de top 3LT incepe de la aproximativ 81.145 de dolari. Cu precizarea ca niciuna dintre aceste sume nu contine niciun fel de echipament si dotare optionale - presupunand ca trebuia reluata afirmatia.

Chevrolet Corvette C8

Distribuie pe Facebook
mai multe