Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 557%

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 557%
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 557%
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile incep de la aproximativ 47.240 de euro - conform configuratorului oficial.

Lansata cu surle si trambite in urma cu mai bine de patru ani, cea dintai generatie a americanului Model Y continua sa faca furori printre consumatorii de electrice din Europa. Potrivit ultimelor informatii date publicitatii, respectivul SUV de dimensiuni medii din portofoliul Tesla a reusit sa adune circa 11.317 comenzi intre 1 si 31 iulie, o crestere impresionanta, de 557%, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2022.

Cele mai vandute masini din iulie 2023

Seria masinilor aflate la mare cautare cuprinde inclusiv doua produse marca Dacia, printre care si Sandero, autovehiculul de segment B al companiei din Arges urcand pe locul secund al clasamentului, cu 16.748 de exemplare comercializate, un minus de 1.548 de unitati comparativ cu ocupantul primei trepte a podiumului - si anume Volkswagen T-Roc - cu 18.296 de livrari inregistrate.

Aceeasi analiza de la JATO anunta si o revenire in top 3 pentru celebrul Volkswagen Golf, cei 15.972 de cumparatori pe care acesta a reusit sa ii gaseasca in Europa, pe parcursul lui iulie 2023, pozitionandu-l intre Dacia Sandero si Renault Clio. Pe locul 5 descoperim, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, Skoda Octavia, cu vanzari spectaculoase putand a se lauda si Hyundai Tucson, Toyota Yaris, Ford Puma, Peugeot 208, Kia Sportage, Volkswagen Tiguan, Fiat / Abarth 500, Peugeot 2008.

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Tesla Model Y
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2023