Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare a fost nevoita sa adauge un al treilea schimb pentru a face fata numarului mare de comenzi

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare a fost nevoita sa adauge un al treilea schimb pentru a face fata numarului mare de comenzi
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare a fost nevoita sa adauge un al treilea schimb pentru a face fata numarului mare de comenzi
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 56.584 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, inca de la sfarsitul lui 2019, cea mai recenta generatie a legendarului Land Rover Defender reprezinta un succes comercial de proportii. O spune insasi conducerea companiei producatoare, care a dezvaluit de curand, chiar pe parcursul acestor zile, ca a fost nevoita sa adauge un al treilea schimb la fabrica din Nitra pentru a face fata numarului mare de comenzi inregistrat de modelul anterior mentionat.

Land Rover Defender

Comercializata si pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la aproximativ 56.584 de euro, potrivit configuratorului oficial, respectiva gama este disponibila in doua versiuni diferite de caroserie: 90 si 110. Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie, printre altele, si o motorizare V8, cu capacitatea de cinci litri, pe benzina, proiectata special pentru a livra persoanei de la volan 525 de cai putere, indeajuns pentru un 0 - 100 km/h in 5.2 secunde.

Aceeasi noua generatie a legendarului Land Rover Defender poate fi comandata, de asemenea, si intr-o varianta plug-in hybrid, optiunea in cauza combinand un motor electric cu o unitate de 1.997 de centimetri cubi, in patru cilindri, pe benzina, astfel rezultand un total de 404 CP. Si, la fel de important de precizat, un consum mediu de carburant de numai 2.6 litri la 100 de kilometri, datorat unei autonomii totale, in modul de rulare EV, de 50 de kilometri.

Land Rover Defender

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (286) Poze Land Rover Defender
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2023