Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut toata productia pe un an

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut toata productia pe un an
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca a vandut toata productia pe un an
Distribuie pe Facebook

Numar exact al unitatilor ce vor iesi de pe portile fabricii nu ramane insa - din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Prezentata publicului larg inca din a doua parte a primaverii trecute, varianta de serie a spectaculosului concept cunoscut sub denumirea de Lyriq reprezinta un succes comercial de proportii. O spune chiar conducerea companiei Cadillac, care a dezvaluit de curand - zilele trecute, ca toate exemplarele specifice versiunii 2023 au fost rezervate.

Cadillac Lyriq

Cadillac Lyriq

Disponibil la preturi incepand de la aproape 63.000 de dolari, respectivul produs isi va intalni clientii si cumparatorii din vara, daca vine vorba despre reteta speciala pe nume Debut Edition, din toamna - presupunand ca se discuta despre aroma RWD, sau de la inceputul anului viitor (configuratia cu doua motoare si AWD).

Conceputa pentru a concura impotriva unor vehicule precum Tesla Model Y, prima generatie a electricei botezate Cadillac Lyriq promite sa parcurga o distanta de 502 kilometri cu o singura incarcare. Printre atractiile caracteristice pachetului vizual se numara - mai mult ori mai putin surprinzator, si o grila frontala iluminata, si blocuri optice verticale.

Respectivul produs se mai poate lauda - asa cum ii sta bine unui autoturism de lux, si cu diferite dotari premium, precum display-ul urias, cu o diagonala de 33 de inch, de la nivelul plansei de bord, o instalatie audio cu 19 difuzoare de la AKG, scaunele ce vor pune la dispozitia pasagerului multiple functii de confort.

Cadillac Lyriq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Cadillac Lyriq
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2022