Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca nu mai accepta nicio comanda

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca nu mai accepta nicio comanda
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca nu mai accepta nicio comanda
Distribuie pe Facebook

Versiunea cu o caroserie cu cinci portiere este disponibila insa - in continuare, la vanzare.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ doi ani, cea mai recenta iteratie a celebrei masini oferite de Mercedes sub numele de E-Class a devenit - de curand, victima propriului succes comercial. Din pricina numarului tot mai mare de clienti - dar si a crizei semiconductorilor, conducerea constructorului cu sediul in Stuttgart s-a vazut nevoita sa opreasca temporar, pe piata din Germania, comenzile variantei Sedan.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Mercedes-Benz E-Class facelift

Drept urmare, cumparatorii vor fi nevoiti - momentan, fie sa se multumeasca cu un exemplar de pe stoc, fie sa se orienteze catre versiunea insotita de o caroserie cu cinci portiere, fie - in ultima instanta, sa isi indrepte atentia catre unul dintre rivalii directi: Audi A6 si BMW Seria 5.

Cea mai recenta generatie a celebrei masini oferite de Mercedes sub numele de E-Class a debutat - oficial, la inceputul lui 2016 si se apropie incet, dar sigur de finalul carierei sale. Cumparatorii au la dispozitie multiple variante si configuratii - printre optiunile oferite numarandu-se si o aroma destinata amatorilor de performanta cu 612 CP si 850 Nm sub capota, capabila de un 0 - 100 de kilometri pe ora in doar 3.4 secunde.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes-Benz E-Class facelift
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2022