Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta noi vanzari record

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta noi vanzari record
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta noi vanzari record
Distribuie pe Facebook

Singurul SUV oferit clientilor a inregistrat aproape 60% din numarul total al unitatilor comercializate.

Criza semiconductorilor si pandemia de Covid-19 au reusit sa afecteze numeroase companii din industria producatoare de masini, insa Lamborghini nu se regaseste printre acestea. Ba dimpotriva: oficialii constructorului din Sant'Agata Bolognese au anuntat vanzari record pentru ianuarie - septembrie 2021: 6.902 unitati.

Astfel - comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, livrarile au crescut cu circa 23 de procente, italienii dezvaluind, totodata, si ca vanzarile inregistrate in primele noua luni din 2021 reprezinta un plus de 9% in comparatie cu performanta bifata in perioada ianuarie - septembrie 2019.

Lista celor mai cautate masini in primele noua luni ale anului curent este deschisa de Urus, daca mai trebuia cumva mentionat, cu primul SUV din istoria moderna a companiei Lamborghini adunand aproape 60% din totalul livrarilor realizate: 4.085 de unitati. O crestere de 25 de procente fata de ianuarie - septembrie 2020.

Pe locul doi al clasamentului regasim actualul Huracan, conducerea producatorului din Sant'Agata Bolognese anuntand comercializarea a 2.136 de vehicule - un plus de aproximativ 28% in comparatie cu performanta bifata in primele luni ale anului trecut, au mai precizat oficialii italieni.

Ultima treapta a podiumului i-a revenit gamei Aventador, aflata la sfarsitul carierei sale. Undeva in jurul a 681 din totalul de 6.902 unitati livrate in perioada ianuarie - septembrie 2021, de compania Lamborghini, au fost reusite de sportiva insotita de o motorizare cu 12 cilindri in V si un sistem de tractiune integrala, printre altele.

Lamborghini Urus

Lamborghini Urus

Lamborghini Urus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Lamborghini Urus
mai multe