Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta vanzari record

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta vanzari record
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta vanzari record
Distribuie pe Facebook

Numarul unitatilor comercializate a crescut cu aproximativ cinci la suta comparativ cu perioada ianuarie-iunie 2021.

Celebra companie italiana Lamborghini anunta vanzari record pentru primele sase luni ale anului curent - exclusivistul producator de masini din Sant'Agata Bolognese livrand, pe parcursul acestei durate de timp, undeva in jurul a 5.090 de unitati.

Potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, rezultatul cu pricina reprezinta o crestere de circa 4.9 procente comparativ cu numarul exemplarelor pe care constructorul din Cizma a reusit sa le comercializeze intre ianuarie-iunie 2021. Conform documentului mentionat anterior...

Lamborghini Urus Performante

Lamborghini Urus Performante

... lista celor mai populare automobile marca Lamborghini este deschisa - mai mult sau mai putin surprinzator, de Urus, 61% dintre clienti alegand SUV-ul asamblat pe aceeasi platforma precum Audi Q8, Bentley Bentayga si Volkswagen Touareg.

Respectivul clasament continua, oarecum inutil de precizat, cu modelele Huracan si Aventador, ambele aflate la sfarsit de cariera. Daca vine vorba despre principalele piete de desfacere, 41% dintre vehiculele livrate la nivel global au luat calea regiunii EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Asia).

SUA conduce, in schimb, in topul tarilor, cu aproape 1.520 de bucati comandate, pe locul doi regasindu-se, la mare distanta China (576) si Germania (440) - urmate de Marea Britanie (440), reiese din statistica publicata, zilele acestea, de italieni.

Lamborghini Urus Performante

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (104) Poze Lamborghini Urus Performante
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2022