Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta vanzari record

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta vanzari record
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta vanzari record
Distribuie pe Facebook

Numarul unitatilor comercializate a depasit, pentru prima data in istorie, pragul de 9.000.

Cunoscuta la nivelul intregului mapamond pentru masinile sale cu iz extraterestru, celebra companie italiana Lamborghini a reusit vanzari record in perioada ianuarie - decembrie 2022, exclusivistul producator cu sediul in Sant'Agata Bolognese livrand - pe parcursul acestei durate de timp, nu mai putin de 9.233 de exemplare.

Lamborghini Urus Performante

Pe primul loc in clasamentul celor mai populare automobile se regaseste, oarecum inutil de precizat, modelul Urus, impresionantul SUV cu motor V8 bi-turbo de patru litri, pe benzina, adunand mai mult de jumatate din totalul comenzilor inregistrate - respectiv 5.367 de unitati.

Urmatoarea treapta a podiumului ii revine actualului Huracan - cu 3.113 exemplare comercializate in perioada ianuarie - decembrie 2022, pe cand extremul Aventator, a carei productie de serie s-a incheiat in septembrie, a tinut sa anunte conducerea companiei Lamborghini, a fost livrat in doar 753 de copii, cu ghilimele de rigoare.

Intr-un final, Statele Unite ale Americii conduc detasat, cu 2.721 de unitati vandute, in topul principalelor piete de desfacere -, autoturismele din Sant'Agata Bolognese avand mare succes si in China continentala, Hong Kong & Macao, unde au reusit sa gaseasca 1.018 cumparatori.

Germania a primit, dupa cate se mentioneaza si intr-un comunicat oficial de presa, undeva in jurul a 808 exemplare Lamborghini, clasamentul cu pricina continuand cu Marea Britanie, cu 650 de comenzi, si Japonia, unde au fost livrate, mai mult ori mai putin surprinzator, aproximativ 546 de masini - dezvaluie acelasi document.

Lamborghini Urus Performante

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (104) Poze Lamborghini Urus Performante
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2023