Topul celor mai scumpe masini in 2013

Topul celor mai scumpe masini in 2013
  • Cea mai scumpa masina noua costa $3.9 milioane
  • Bugatti nu mai ocupa prima pozitie
  • Pagani Huayra este cea mai "ieftina" scumpa masina din 2013
Distribuie pe Facebook

Pe piata auto apar masini din ce in ce mai sofisticate si, cu cat acestea sunt mai performante, cu atat creste si pretul lor. Chiar daca nu ai posibilitatile financiare de a-ti cumpara un bolid de lux, cu siguranta esti curios sa afli care sunt cele mai scumpe masini si ce pot face ele. Iata topul celor mai scumpe masini din 2013!

1. Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno a fost prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva. Desi este o masina destul de puternica, folosita in general pentru curse, Veneno este ideal si pentru strada. Sansele de a vedea live un Lamborghini Venono sunt insa destul de mici, deoarece au fost produse doar trei exemplare. Pretul unui Lamborghini Veneno este pe masura performantei sale - 3,9 milioane de dolari.

2. W Motors Lykan Hypersport

Beirutul a uimit la Qatar Motor Show 2013 cu prima sa supermasina Lykan HyperSport.

Pretul unui Lykan Hypersport este de 3,4 milioane de dolari, iar la asa bani ar trebui sa fie plina de diamante. Aceste pietre pretioase nu lipsesc insa de pe Lykan Hypersport, care vine cu lumini LED incastrate cu diamante, o capota placata cu aur, un sasiu din fibra de carbon si scaune cusute cu fir de aur. Desi este o masina extrem de scumpa, W Motors a primit mai mult de 100 de comenzi.

Cele mai scumpe masini din 2013

3. Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Record

Pe locul trei in topul celor mai scumpe masini in 2013 se pozitioneaza Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Record, care este echipat cu un motor de 7,9 litri ce dezvolta 1.200 de cai-putere. Pretul unui astfel de bolid este de 2,6 milioane de dolari.

Cele mai scumpe masini din 2013

4. Bugatti Veyron Super Sport

Bugatti Veyron SuperSport este printre cele mai mai bune supermasini. Desi nu are incastrari cu diamante, Bugatti Veyron este una dintre cele mai rapide masini din lume. Pretul sau ajunge la 2,4 milioane de dolari.

Cele mai scumpe masini din 2013

5. Pagani Zonda Cinque Roadster

Pagani Zonda Cinque Roadster costa 1,85 milioane de dolari si a fost produsa in doar cinci exemplare. Pagani Zonda Cinque Roadster are o forma revizuita de fibre din carbon numita "carbon-titan", care incorporeaza titanul pentru cresterea puterii si a rigiditatii.

Cele mai scumpe masini din 2013

In top 10 cele mai scumpe masini se mai regasesc Aston Martin One-77, la 1,85 milioane de dolari, Koenigsegg Agera R, la 1,6 milioane de dolari, Lamborghini Reventon, la 1,6 milioane de dolari, Maybach Landaulet, la 1,4 milioane de dolari, Maybach Landaulet, la 1,4 milioane de dolari si Pagani Huayra, la 1,3 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe