TVR a revenit in Anglia!

TVR a revenit in Anglia!
TVR s-a reintors in Anglia! Celebra marca britanica de nisa a fost rascumparata de la miliardarul rus Nikolai Smolensky de o companie de langa Londra, detinuta de antreprenorul Les Edgar.
Distribuie pe Facebook

Drepturile de a face masini si componente, precum si de a folosi ceea ce exista deja, au fost recent revandute catre investitori britanici, afirma chiar bancherul rus Nikolai Smolenski, intr-un interviu acordat revistei Autocar.

El a precizat ca tranzactia a avut loc acum cateva saptamani, insa a refuzat sa dea detalii legate de pretul acesteia. Din cate se cunoaste, noul proprietar ar fi antreprenorul Les Edgar. Deja la Registrul Comertului Britanic a fost inregistrata o firma numita TVR Motor Cars Ltd, care figureaza ca fiind activa.

O alta certitudine ca TVR va reveni pe piata este si faptul ca pe site-ul oficial al brand-ului a fost publicat un teaser insotit de textul: "never say never" (niciodata sa nu spui niciodata).

Smolenski a cumparat marca TVR in 2004 pentru un pret ce s-a vehiculat a fi la 15 milioane de lire sterline, insa nu a avut succes.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2013