3, 2, 1... START! Liniuta intre cel mai puternic BMW al momentului si Porsche Panamera Turbo

3, 2, 1... START! Liniuta intre cel mai puternic BMW al momentului si Porsche Panamera Turbo
  • Britanicii au organizat o liniuta intre BMW M760Li xDrive si Porsche Panamera Turbo
  • Automobilul bavarez participa cu un V12 twin-turbo de 6.6 litri si aproximativ 610 CP
  • Modelul din Stuttgart a sosit la start alaturi de un V8 cu doua turbine, de patru litri si 550 CP
Distribuie pe Facebook

Unul are de partea sa caii putere, altul... kilogramele. Intre noile BMW M760Li xDrive si Porsche Panamera Turbo se anunta una dintre cele mai interesante liniute ale anului.

Inainte insa de a vedea cum se termina cursa cu pricina, sa aruncam o privire mai in detaliu asupra fiselor tehnice alaturi de care sunt livrate automobilele concurente.

Scurt si direct la subiect, noul BMW M760Li xDrive gazduieste in compartimentul motor un V12 twin-turbo de 6.6 litri, cuplat la o cutie automata cu opt rapoarte si sistem de tractiune integrala.

Valorile maxime se ridica la 610 CP si 800 Nm, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h a modelului bavarez de 2.180 kilograme se realizeaza intr-un timp de 3.7 secunde.

De cealalta parte, actualul Porsche Panamera Turbo mizeaza pe un benzinar twin-turbo cu numai opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, insotit la randul lui de o automata cu opt trepte si 4x4.

Asa se explica si sprintul de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde cu care se lauda automobilul de 1.995 kg - care scade pana la 3.6 secunde cu pachetul Sport Chrono bifat.

Distribuie pe Facebook
mai multe