A venit sa bata tot, dar s-a facut de ras. Doar Peugeot 308 a iesit mai prost in acest test

A venit sa bata tot, dar s-a facut de ras. Doar Peugeot 308 a iesit mai prost in acest test
  • Renault Megane RS pierde fara drept de apel primul comparativ
  • La test au mai participat si Peugeot 308 GTi sau Hyundai i30 N
  • Pe primul loc la finalul probelor intalnim Honda Civic Type R
Distribuie pe Facebook

Primul comparativ in care vedem noul Renault Megane RS la treaba se incheie cu un dezamagitor loc patru din cinci.

Chiar daca a debutat oficial in urma cu aproape un an, noul Renault Megane RS este disponibil la vanzare de doar cateva luni. Mai mult decat atat, primul comparativ in care vedem compacta franceza la treaba vine abia astazi.

Organizat de britanicii de la carwow, testul mai aduce la linia de start modele precum Peugeot 308 GTi, SEAT Leon Cupra R, Hyundai i30 N, dar si Honda Civic Type R. Toate exemplarele in cauza vin cu o cutie manuala si tractiune fata.

Printre probele la care acestea sunt supuse se numara si sfertul de mila, liniuta din mers, plus eficienta la franare. Echipat cu un motor turbo de 1.8 litri si 280 de cai putere, noul Renault Megane RS ramane mai mereu in urma concluziei.

Finalul testului comparativ la care au mai participat modele precum Peugeot 308 GTi, SEAT Leon Cupra R, Hyundai i30 N, dar si Honda Civic Type R aduce compacta franceza pe locul patru. Din cinci, daca mai era nevoie de precizat.

Daca mai conteaza, noul Renault Megane RS se vinde in Romania la preturi incepand de la 30.000 euro pentru versiunea cu transmisie manuala, in timp ce varianta EDC porneste de la 31.500 euro. Ambele dispun de 280 CP si 390 Nm.

In echiparea standard, compacta franceza vine inclusiv cu faruri LED, jante pe 18 inch, dar si display central de sapte inch sau navigatie. Fara costuri suplimentare sunt oferite si climatizarea automata ori directia integrala 4Control.

Tapiteria din Alcantara, afisajul pe parbriz sau scaunele fata de la Recaro se numara printre cele mai notabile dotari optionale. In plus costa, de altfel, si jantele pe 19 inch, display-ul central de 8.7 inch, difuzoarele Bose si trapa panoramica.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2018