ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul Volkswagen Touareg, BMW X5, Mercedes GLE si Audi Q7

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul Volkswagen Touareg, BMW X5, Mercedes GLE si Audi Q7
  • TEST comparativ cu noile Volkswagen Touareg, BMW X5 si Mercedes GLE
  • Celor trei SUV-uri de ultima generatie li se alatura actualui Audi Q7
Distribuie pe Facebook

Cele mai populare SUV-uri de pe planeta isi dau intalnire, pentur prima oara, pe campul de lupta. Este duelul dintre noul Volkswagen Touareg, BMW X5, Mercedes GLE si, nu in ultimul rand, Audi Q7.

Touareg, X5 si GLE, cu toate au primit de curand o noua generatie. La cateva luni de la momentul lansarilor oficiale, a venit ziua in care celebrele SUV-uri de la Volkswagen, BMW si Mercedes isi dau intalnire. Intr-un duel pe viata si pe moarta, pentru a vedea care companie a facut o treaba mai buna.

Automobilelor respective li se alatura actualul Q7, un model aflat la jumatatea carierei, care se pregateste de un facelift major. Pana atunci insa, fanii Audi sunt nevoiti sa "suporte" o masina veche de aproape patru ani. Care, fie acum vorba intre noi, nu face deloc o impresie proasta in acest test comparativ.

Iata, fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, cine castiga mult asteptatul duel dintre noul Volkswagen Touareg, BMW X5, Mercedes GLE si, nu in ultimul rand, Audi Q7. Esti pregatit de actiune?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2019