Au aliniat la start cele mai ieftine hot-hatch-uri noi. Liniuta cu Fiesta ST, Polo GTI, Yaris GRMN si alte doua masini

Au aliniat la start cele mai ieftine hot-hatch-uri noi. Liniuta cu Fiesta ST, Polo GTI, Yaris GRMN si alte doua masini
  • Liniuta cu cele mai ieftine hot-hatch-uri
  • Avem o cursa intre Fiesta ST, Polo GTI si Yaris GRMN
  • La duel participa si Mini JCW, plus 208 GTI
Distribuie pe Facebook

Cinci dintre cele mai ieftine hot-hatch-uri noi si-au dat intalnire la linia de start. Batalia de astazi se duce intre Fiesta ST, Polo GTI, Yaris GRMN, plus Mini JCW si 208 GTI.

Fiesta ST, Polo GTI, Yaris GRMN, iar lista poate continua la nesfarsit. Un lucru este insa cert: persoanele aflate in cautarea unui automobil nou si distractiv au la dispozitie numeroase optiuni. Chiar si atunci cand bugetul alocat unei astfel de achizitii nu este unul extrem de generos.

Si totusi, care dintre aceste hot-hatch-uri de clasa subcompacta merita cu adevarat? In cazul in care acceleratia in linie dreapta reprezinta principalul criteriu de selectie, ei bine... raspunsul corect ne este oferit de urmatorul material video. Care aduce la start cele trei modele anterior amintite, plus un Mini Cooper din seria JCW - caruia i se alatura actualul Peugeot 208 GTI.

Inainte de a vedea desfasurarea si, totodata, deznodamantul acestei curse, iata cateva detalii extrem de interesante: Fiesta ST este singurul automobil cu un motor in trei cilindri, Yaris GRMN gazduieste in compartimentul motor o unitate echipata cu compresor mecanic, iar Polo GTI si Mini JCW au cel mai mare propulsor din clasa si, totodata, liniuta in cauza: de doi litri.

Distribuie pe Facebook
mai multe